середу, 7 травня 2014 р.

ТИЖДЕНЬ ЮНАЦЬКОГО ЧИТАННЯ

Традиційно, у кінці квітня, бібліотека провела тиждень юнацького читання. Протягом тижня тривала акція " Прочитай! Мені сподобалось!".Під час якої старшокласники ділилися враженнями про свої улюблені книги і рекомендували одне одному прочитати їх.
Відеорозповідь-вікторина " Пам'ятники літературним героям" проінформувала учнів про пам'ятники  літературним героям в Україні і світі. Учасникам було запропоновано відгадати персонажі  яких романів, казок застигли у бронзі, а також запропонована розповідь про історію їх створення.
Також учні здійснили віртуальну подорож до єдиного музею однієї книги " Кобзар" у місті Черкаси.Перед подорожжю учні ознайомились з різними виданнями " Кобзаря" які є в бібліотеці.
Впродовж тижня у бібліотеці проходила акція " Друга бери-в бібліотеку іди". Протягом тижня записалися до бібліотеки шість нових користувачів юнацького віку.
Також для юнацтва проведено презентацію веб-проектів Каховської районної  бібліотеки
 " Квітуй, зростай Каховщино моя!" та " Перлини Каховки"
Під час віртуального знайомства " Оживають герої на екрані" учні дізнались що таке буктрейлер, та переглянули буктрейлери створені Каховською районною бібліотекою на книгу нашого земляка Миколи Братана " Нецілована і юна" та  книгу Паоло Коєльо " Щоденник мага", створений нашою бібліотекою та переглянули інші буктрейлери.

Немає коментарів:

Дописати коментар