вівторок, 29 квітня 2014 р.

ЧОРНОБИЛЬ-біль і пам'ять

26 квітня, в день пам'яті Чорнобильської катастрофи,  бібліотека разом з сільським будинком культури провели флешмоб  "ЧОРНОБИЛЬ-біль і пам'ять". Старшокласники пройшли по вулицям села з плакатами та запалили свічки пам'яті на честь всіх загиблих під час страшної трагедії.




пʼятницю, 18 квітня 2014 р.

ЛІТЕРАТУРНИЙ КАРНАВАЛ

Під час перегляду " Літературний карнавал" учні познайомились з новою літературою яку отримала бібліотека.Діти зацікавились новинками і взяли додому почитати багато книжок




Книжкові загадки- дитячі відгадки

Під час тижня дитячого читання діти здійснили казкову подорож- гру країною якої немає на  жодній карті - це країна казок.Учні відправилися у подорож на веселому потязі. Під час подорожі вони зупинялись на чарівних станціях.Перша-"Квіткова".Діти відривали пелюстки у чарівної квітки і відгадували загадки. Друга - Казкова" - по уривку вгадати казку, третя - " Літературна"- вгадати з якої казки герой.А на четвертій станції " Місто веселих розваг" погралися у рухливі ігри.








неділю, 6 квітня 2014 р.

Подорож в книжкове місто

Вихованці старшої групи дитячого садка " Яблунька" відвідали бібліотеку .Діти ознайомились з фондом бібліотеки, книжковими виставками, правилами користування бібліотекою та книгами для їхнього віку.






Особливу увагу дітей привернула виставка присвячена 200-річчю Т.Г.Шевченка, діти уважно слухали розповідь про нелегке дитинство Тараса, слухали його вірші.











Сторінки життя великого Кобзаря


До вшанування 200 - річчя від дня народження Т.Г.Шевченка у  бібліотеці було проведено  відеопрезентацію " Сторінки життя великого Кобзаря". До бібліотеки завітали учні третього класу , які із задоволенням познайомилися з нелегким життям Шевченка, читали його твори, відповідали на питання вікторини.



четвер, 3 квітня 2014 р.

ХЕРСОНЩИНІ-70

До 70 - річчя  утворення Херсонської області бібліотека разом з загальноосвітньою школою та сільським будинком культури првели історичну панораму  " Херсонщина: золоті степи, сині води, щедрі люди".Учні переглянули документальний фільм про створення області, учитель історії Балун Людмила Петрівна розповіла учням про видатні постаті Херсонщини.






Сільський голова Величенко Тетяна Леонідівна розповіла про створення у нашому селі сільської ради, та розвиток господарства.




Бібліотекар Мітяєва Надія Василівна познайомила учнів з шанованими людьми нашого села.