вівторок, 18 червня 2013 р.

ДЕНЬ ВСЕЗНАЙОК

В день всезнайок учні пришкільного табору відвідали сільську бібліотеку . Учні ознпйомилися з ециклопедіями, словниками, довідниками фонду бібліотеки та з книжковою виставкою - переглядом " Книги які знають усе"








СВОЇ ПРАВА ТИ ДОБРЕ ЗНАЙ - ЇХ ЦІНИ І ПОВАЖАЙ.

В день правових знань бібліотекар разом з фахівцем з соціальної роботи провели з дітьми пришкільного табору " Дивосвіт" інформаційну годину " Основа життя - мій Основний закон", дта правову казкову вікторину " З казковими героями по країні права"





Під час дня журналістики в пришкільному таборі " Дивосвіт" учні дізналися про цікаву професію - журналіст, погралися в гру " Слухи", виступили в ролі журналістів задаючи питання художнику Мисову Євгенію Сергійовичу.






Також діти ознайомились з періодичними виданнями які передплачує сільська бібліотека.





середу, 5 червня 2013 р.

У ГОСТІ ДО КАЗКИ

У пришкільному таборі пройшов день казки.
До уваги учнів були представлені казки з фонду сільської бібліотеки на тематичній поличці -огляді "Візок чудових казок".



Учні активно відповідали на запитання вікторини " Так чи ні", вгадували назву казки по іллюстрації, кожен загін показав інсценіровку улюбленої  казки





Завершилось свято парадом казкових героїв.



В КАНІКУЛИ-ВЕ-СЕ-ЛО!

Цікаво та весело відкрив свою роботу пришкільний табір " Дивосвіт". Клоун Смішинка
 ( фахівець з соціальної роботи Іліч Цегельник Світлана Володимирівна) та Врака -Забіяка
  ( педагог Осіння Вікторія Володимирівна), провели з дітьми веселу зарядку, цікаву вікторину. Діти з захопленням читали вірші, танцювали, співали.