четвер, 3 жовтня 2013 р.

ЗАВІТАЛА В ГОСТІ КАЗКА

Цікаво пройшла зустріч вихованців дитячого садка " Яблунька " з книгою.Діти познайомились з казками з фонду бібліотеки, подивились казку " Пан Коцький" показану за допомогою пальчикового лялькового театру.







КНИГА І КОМП'ЮТЕР

Традиційно, 30 вересня, у всеукраїнський день бібліотек,  бібліотека разом зі шкільною бібліотекою  провела відкритий урок читання. Цього року до бібліотеки завітали учні 6 класу для них проведено урок - діалог " Книга і комп'ютер". Діти познайомились з історією створення книги, дізнались що таке електронна книга. Також діти дізнались цікаві факти про книгу і комп'ютер, здійснили віртуальну подорож бібліотеками світу, переглянули відео про незвичні, дивні книги, прослухали пісню про бібліотеку.










середу, 2 жовтня 2013 р.

Лідер бібліотечної інноватики

В рамках  4-го обласного  фестивалю "Бібліотечна  палітра  Херсонщини" було підведено підсумки конкурсів, які проводило протягом року Херсонське обласне бібліотечне товариство: «Лідер  бібліотечної  інноватики», «Згуртовуємо  місцеві  громади».  Переможцем конкурсу «Лідер бібліотечної інноватики»,  стала бібліотекар Роздольненської  сільської бібліотеки Каховського району  Мітяєва Н.В.